هیئت متوسلین به آقا موسی بن جعفر(ع)

 در روزگار غیبت‌ امام‌ و طولانی‌ شدن‌ عصر انتظار ممکن‌ است‌ شبهه‌هایی‌ در ذهن‌ برخی‌ بیابد و یا شیاطین‌ پنهان‌ و شیاطین‌ آشکار، به‌ سست‌کردن‌ پایه‌های‌ اعتقادی‌ کسانی‌ بویژه‌ جوانان‌برخیزند.

باید در برابر این‌ شبهه‌ها مقاومت‌ کرد و آنها را از ذهنها و دلها زدود. همچنین‌ مطالب ‌و مسائلی‌ در روند زمانه‌ و تحولات‌ زندگی‌ بشر و پیدا شدن‌ افکار و مسلکها، بروز می‌کند که‌ ممکن‌ است‌ظلمتهای‌ فکری‌ بیافریند و به‌ ایمانها و روشنایی های‌ قلوب‌ زیان‌ برساند باید در برابر این‌ مطالب‌ و مسائل‌ نیز پایدار بود و پایداری‌ کرد و در رد و رفع‌ آنها و روشن‌ کردن‌ پوچی‌ آنها به‌ کوشش‌ برخاست‌.

حوزه‌های‌ علمی‌ و اعتقادی‌ و نگهبانان‌ میراث‌ قرآنی‌ و فرهنگ‌ تربیتی‌ اسلامی‌، باید در برابر همه‌ی‌ این‌ تهاجمات‌ پایداری‌ کنند و به‌ تناسب‌ هر مورد به‌ دفع‌ این‌ زیانها و خطرها بپردازند.

لذا «حفظ‌ دین‌» ، نگهبانی‌ «مرزهای‌ عقیدتی‌» و حراست‌ «باورهای‌ مقدس» یکی‌ از ابعاد عظیم‌ تکلیف‌ حساس‌ و بزرگ‌ در روزگاران‌ غیبت‌ و انتظارست. پس جامعه‌ی‌ منتظر نباید درباره‌ی‌ این‌ امر عظیم‌ سستی‌ روا بدارد.

بهترین وسیله‌ی‌ تشخیص‌ حق‌ از باطل‌ در روزگار متصل‌ به‌ ظهو، همانا حفظ‌ و گسترش‌ «اعتقاد دینی‌» و «شناخت‌ درست‌ اعتقادی‌ و عملی‌» است. زیرا در احادیث‌ نیز به این نکته بسیار اشاره شده است که تنها دارندگان‌ «عقیده‌ و عملند» که‌ در مسائل‌ و حوادث‌ پیش‌ از ظهور «گم‌»نمی‌شوند و دچار «تردید» نمی‌گردند و «حق‌» را تشخیص‌ می‌دهند.

آری‌ آنان‌ که‌ اعتقاد صحیح‌ و عمل‌ صالح‌ داشته‌ باشند به‌ تصدیق‌ و تایید مهدی‌(ع‌) مبادرت‌ می‌کنند و به‌ سعادت‌ بزرگ‌ می‌رسند. این‌ است‌ که‌ تا به‌ هنگام‌ ظهور مهدی‌ یعنی‌ هنگامی‌ که‌ فریاد او به‌گوش‌ همگان‌ برسد باید اعتقاد صحیح‌ و عمل‌ صالح‌ در مردم‌ منتظر حفظ‌ گردد.

در احادیث‌ و تعالیم‌ از اهمیت‌ «ایمان‌» در عصر غیبت‌ به‌ گونه‌هایی‌ عجیب‌ یاد شده‌ است‌ و منتظران‌ مومن‌ دارای‌ مقام‌ و منزلت‌ شمشیرزنان‌ در رکاب‌ پیامبر دانسته‌ شده‌اند از این‌ بالاتر پیامبر اکرم‌ آنان‌ را برادران‌ خود خوانده‌ است‌. همچنین‌ از نظر خردمندی‌ و بصیرت‌ واعتقاد و اخلاص،‌ مورد ستایش‌ بسیار قرار گرفته‌اند.

چنانچه ابو بصیر از امام باقر علیه السلام روایت می کند:

یک روز گروهی از اصحاب رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم نزد آن حضرت بودند، ایشان دو مرتبه دعا فرمودند : «خدایا برادرانم را به من ملحق کن». صحابه ای که در اطراف آن حضرت نشسته بودند گفتند: ای رسول خدا  ، مگر ما برادران شما نیستیم؟ فرمود نه! شما اصحاب من هستید، برادران من قومی هستند در آخر زمان که بدون اینکه مرا ببینند ایمان آورده اند، خداوند آنها را به نامهایشان و نامهای پدرانشان به من معرفی کرده است، پیش از آنکه آنها را از صلب پدران و رحم مادرانشان خارج سازد. پایداری هر یک از آنها در دینش سخت تر است از کار کسی که در شب تاریک شاخه پر تیغی را دست بکشد یا آتشی را روشن نگه دارد، ایشان چراغهای هدایتند در تاریکی ها، خداوند آنها را از هر فتنه تیره و تار نجات می بخشد.

منبع : برگرفته از مقاله ابعاد عملى انتظار سایت راسخون با کمی ویرایش

موارد بعدی از ابعاد عملی انتظار به مرور ذکر خواهد شد

دوستان گرامی از این به بعد تشریف بیارید وب جدید «اللهم عجل لولیک الفرج»

http://www.quranct.com/gallery/images/3/1_allah.gif


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






نوشته شده در تاريخ سه شنبه 16 اسفند 1390برچسب:نگهبانی ایمان مهمترین بعد عملی منتظران در عصر انتظار, توسط پوریا حسینی خواه

قالب وبلاگ